© 2016 - DataWorks.dk

  • LinkedIn Social Icon
  • c-facebook
  • Twitter Classic

Win-Win-Win

Med DataWorks og jeres C5 konsulent vil I få det bedste setup til konvertering til Dynamics NAV. I beholder jeres rådgiver gennem mange år, men henter ekspertise og indgående kendskab til Dynamics NAV hos DataWorks. DataWorks samarbejder med C5 konsulenter til fælles fordel.

C5 konsulent

Som C5/XAL konsulent, så bliver din rolle at være forretningskonsulent og projektleder. Det kræves at du har et forretningsmæssigt kendskab til virksomheden og den branche som virksomheden fungerer i.

 

Du skal have en regnskabsmæssige og IT mæssig forståelse som gør at du kan omsætte virksomhedens ønsker og behov til konstruktiv dialog med os omkring hvordan løsningen skal skrues sammen. Sammen vil vi finde de bedste løsninger og du kan så præsentere disse i virksomheden.

 

Vi kræver at du har gennemgået NAV kurser på bruger niveau, så du selv kan navigere dig i systemet.

DataWorks

DataWorks er NAV specialister. Vi leverer meget robuste, fleksible og gennemarbejde løsninger. Vi har arbejdet med Dynamics NAV i mange år og har lavet add-on løsninger og skræddersyede løsninger til alle størrelser virksomheder i de fleste brancher.

 

Please reload

Tag din C5 konsulent med

Overvejer du et skifte til Microsoft Dynamics NAV, så vil DataWorks sammen med din C5 konsulent udgøre et godt team. DataWorks er specialister i Dynamics NAV og din C5 konsulent kender din virksomheds historie, kultur, branche, målsætninger og behov.
 
Ring til os og få en snak.